"הזזנו את המושב כדי שהיא תטפס עליי": האם ניקי היילי בגדה בבעלה?

ה"דיילי מייל" מדווח כי שגרירת ארצות הברית לשעבר באו"ם המתמודדת בבחירות המקדימות של המפלגה הרפובליקנית לנשיאות ארה"ב 2024 בגדה בבעלה עשר שנים לאחר שנישאו

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ניקי היילי
ניקי היילי | צילום: רויטרס

על פי דיווח באתר ה"דיילי מייל", תצהירים שניתנו תחת שבועה בשנת 2010 וחתומים על ידי יועץ התקשורת וויל פולקס בן ה-49 והלוביסט לארי מרצ'נט בן ה-61, בהם הם מצהירים כי ניהלו מערכת יחסים מינית עם היילי, חושפים כי המועמדת ניהלה רומנים ולא הייתה נאמנה לבעלה, מייקל היילי, לו נישאה ב-1996 ועמו הביאה שני ילדים.

בתצהיר משנת 2010 שהגיע לידי ה"דיילי מייל", פולקס הצהיר שהוא והיילי "היו מעורבים במערכת יחסים פיזית בלתי הולמת שכללה מקרים רבים של מגע מיני בלתי הולם".

בתצהיר נכתב כי "הנשיקה הראשונה התרחשה בתחילת 2007 לאחר ערב עם חברים ב-'Liberty Taproom' הסמוך. אחרי הנשיקה, חברת הקונגרס היילי הסיעה אותנו למגרש החניה, שם הזזנו לאחור את המושבים של רכב השטח שלה מסוג קאדילק כדי שהיא תוכל לטפס עלי".

"ניקי היילי ואני היינו בסולט לייק סיטי והשתתפנו בכנס יחד ב-15-14 ביוני 2008", כתב מרצ'נט בתצהירו. "שנינו התארחנו בסולט לייק מריוט דאונטאון. לאחר לילה משותף של ארוחת ערב ומשקאות עם משתתפי הכנס, חזרנו יחד למלון. חזרנו לחדר שלה, שם קיימנו יחסי מין ושם ביליתי את שארית הערב. יצאתי מחדרה בערך בשעה 06:00 בבוקר".

תגיות:
בגידה
/
ניקי היילי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף