ההפגנות האנטישמיות שמתקיימות בארצות הברית בתקופה האחרונה, שרק הולכות ותופסות תאוצה, מעוררות דאגה רבה במדינה. לאחר שהיה נראה כי המפגינים עושים ככל העולה על רוחם, תיעוד שעלה ברשת מראה שייתכן כי המדיניות כלפיהם הפכה לנוקשה בהרבה. באוניברסיטת טקסס נעצרו עד כה למעלה מ-20 מפגינים.
בתיעוד שהופץ מהאוניברסיטה בדרום קליפורניה, נראים שוטרים שמשתמשים באלות כנגד מפגינים, לאחר שאלו פעלו באלימות מופרזת. כמו כן, באוניברסיטת טקסס בוצעו עשרות מעצרים כנגד המשתתפים בהפגנות האנטישמיות.
מושל טקסס תקף בחריפות את ההפגנות: "יש לגרש סטודנטים המשתתפים בהפגנות מלאות שנאה ואנטישמיות מכל אוניברסיטה במדינה". הוא אף הוסיף כי "המפגינים האלו ראויים להיכנס לכלא, לא נסבול אנטישמיות במדינה.
עוד הוסיף: "אולי אתה לא אוהב את הסגנון שלי, אבל אני יודע שאתה מסכים עם כמעט כל מה שאמרתי. אני פשוט יודע את זה. אני עדיין מנסה להבין איך אתה יכול לעמוד רק לעמוד שם, להסתכל לי בעיניים, ולא לתת לי להיכנס לקמפוס. איך יכולת לשמור על קור רוח כשנכנעת לאספסוף הפרו-חמאס, אך סירבת לעמוד למען הצוות והסגל היהודי והישראלי בקולומביה. אני חושב שאני יודע איך. רק עשית את העבודה שלך".