אביה של אמילי הנד תוקף: "אירלנד נתנה פרס לחמאס, מתבייש להיות אירי"

תומאס האנד, אביה של הילדה אמילי האנד שנחטפה ב-7 באוקטובר ושוחררה בעסקת החטופים בנובמבר, תקף היום (שישי) בראיון ל"רויטרס" את המדיניות של ארץ מוצאו, אירלנד, שהכירה במדינה פלסטינית

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ילדי בארי בהם אמילי הנד בליל סדר בכיכר החטופים | צילום: דוברות קיבוץ בארי

תומאס האנד, אביה של הילדה אמילי האנד שנחטפה ב-7 באוקטובר ושוחררה בעסקת החטופים בנובמבר, תקף היום (שישי) בראיון ל"רויטרס" את המדיניות של ארץ מוצאו, אירלנד, שהכירה במדינה פלסטינית.

"כל חיי הייתי גאה להיות אירי ואמרתי זאת לאנשים סביבי. אני כבר לא כל כך גאה. אני מתבייש ומובך לקרוא לעצמי אירי", אמר האנד, שבתו אמילי שהתה 50 יום בשבי לאחר שנחטפה מקיבוץ בארי.

"השלטונות האירים היו חלק מתהליך השבתה של אמילי. הם יודעים הכל, את כל מה שחמאס עשה. הם ראו את התיעוד ממצלמות הגו-פרו של המחבלים. אז הנה, זה הפרס שלהם, הכרה במדינה. נחמד מצדם", הוסיף האנד בציניות.

תגיות:
אירלנד
/
חטופים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף