מקור מודיעיני אמריקאי אישר ל-ABC News כי ישראל הייתה מעורבת בייצור הזימוניות (ביפרים) כחלק ממבצע ״שיבוש שרשרת האספקה״, שתוכנן במשך לפחות 15 שנים. המקור ציין כי ה-CIA נמנע במשך זמן רב להשתמש בטקטיקה כזו, כיוון שהסיכון לפגיעה בחפים מפשע היה גבוה מדי.
תכנון המתקפה כלל שימוש בחברות קש לייצור זימוניות ומכשירי קשר ומכירתם לחיזבאללה, בעוד אותן חברות קש כיסו על פועלם של קציני מודיעין ישראלים. כל זה קרה תוך כדי שחלק מעובדי חברות הקש לא היו מודעים לזהות האמיתית של מעסיקם, כך אישר המקור ל-ABC News. לפי המקור המעורה בנושא, הוטמנו בזימוניות בין 28 ל-56 גרם של חומרי נפץ ומתג הפעלה מרחוק לביצוע הפיצוץ.
בתוך כך, יועץ הביטחון הלאומי של הבית הלבן, ג'ייק סאליבן, התייחס לחיסול מפקד כוח רדואן, שעל ראשו הציעה ארצות הברית פרס של מיליונים, ואמר: "הצדק נעשה, אבל יש חשש שזה יצית את האזור".