"החומה בדרך": טראמפ בציוץ שמוכיח את התמדתו בנושא החומה, ואהבתו למשחקי הכס

נשיא ארצות הברית פרסם בדף הטוויטר שלו תמונה הנושאת עמה את הכיתוב "החומה בדרך", בעיצוב הדומה לזה של הסדרה האהובה, משחקי הכס

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין

כמו כן בית הנבחרים האמריקאי, שבו הדמוקרטים מחזיקים כיום ברוב, אישר את התקציב שיסיים את ההשבתה החלקית של הממשל, שהחלה לפני כשבועיים, אולם ללא המימון שדרש טראמפ לחומה בגבול מקסיקו. שעות ספורות לפני ההצבעה אמר הבית הלבן כי יועציו של טראמפ ימליצו לו להטיל וטו על המהלך, במידה והקונגרס לא יאשר את התקציב ביחד עם מימון החומה.

כזכור, חלק מהממשל בארה"ב היה מושבת בשבועיים האחרונים לאור התעקשותו של טראמפ לכלול בתקציב את הסכום הנדרש על מנת לממן את הקמת הגדר בגבול עם מקסיקו. טראמפ אמר בהתייחס לכך כי "זה מסוכן מאוד, סמים זורמים פנימה, סחר בבני אדם, כל כך הרבה בעיות שונות, כולל כנופיות. אנחנו לא רוצים אותן בארצות הברית, אנחנו לא רוצים אותם בארצנו".

תגיות:
טוויטר
/
מקסיקו
/
דונלד טראמפ
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף