חשד לרצח: סטודנטית ישראלית בת 21 נמצאה ללא רוח חיים באוסטרליה

משטרת מלבורן חוקרת את מותה של איה סעיד מסראווה, שעל פי החשד הותקפה בתחנת הרכבת הסמוכה לאוניברסיטה מקומית. קונסול ישראל בקנברה מסייע בהטסת ארונה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין

משטרת מלבורן חוקרת את נסיבות מותה של איה סעיד מסראווה, צעירה ישראלית בת 21 שנמצאה היום (רביעי) ללא רוח חיים לאחר שככל הנראה הותקפה בסמוך לתחנת הרכבת החשמלית בעיר. הצעירה נמצאה על ידי עובר אורח בסביבות השעה 07:00 בבוקר, סמוך לחניון של מרכז הקניות פולאריס, מרחק קצר מתחנת הרכבת החשמלית בפינת רחוב פלנטי ומיין דרייב בבונדורה, הסמוכה לאוניברסיטת LaTrobe. קונסול ישראל בקנברה, ניר ראובינוף, והמחלקה לישראלים בחו״ל באגף לעניינים קונסולריים במשרד החוץ מסייעים בהעברת ארונה לקבורה בישראל.

"נראה כי היא הותקפה", אמר המפקח הבלש אנדי סטמפר. "זה כל מה שאני מוכן לומר בשלב זה". כשנשאל האם היא הותקפה מינית, אמר סטמפר: "זה יהיה קו חקירה אפשרי".

הבלש ביקש מכל מי שעלה על הרכבת החשמלית לבונדורה בין 23:00 ל-01:000  בלילה שבין שלישי לרביעי, ראה משהו חשוד או הבחין במישהו שיוצא מהתחנה הזאת, ליצור קשר עם המשטרה."אנחנו באמת צריכים את העזרה של הקהילה עם זה". אמר.

הבלש ביקש מבעלי העסקים  באזור, שיש ברשותם רשת מצלמות במעגל סגור, שיבדקו את הצילומים, כדי שאולי יהיה ניתן לראות משהו שיוכל "להרכיב את הפאזל".

תגיות:
רצח
/
אוסטרליה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף