"הכלא רחוק ועורכת הדין הצליחה להגיע לשם ולדבר איתה במשך שעה", סיפרה, "כששאלתי אותה איך המקום היא אמרה לי שזה גרוע יותר מהמקום הקודם בו שהתה". לדבריה, נעמה אמרה לפרקליטתה שמצבה לא טוב. "בדרך כלל היא אומרת שהיא בסדר, אבל הפעם היא אמרה שהיא לא מאמינה למערכת", ציינה יששכר, "אומרים לה לארוז ולוקחים אותה למקום אחר".
אמה של נעמה הוסיפה: "אנחנו רוצים להגיש ערעור לבית משפט גבוה יותר, הדבר יקרה אחרי שהחגים ברוסיה יעברו". לדבריה, ראש הממשלה נתניהו שלשום הוא אמר שהם כן פועלים. הייתה אמורה להיות לנו פגישה אך לא עליתי על הטיסה כי לא ידעתי מה קורה עם נעמה. כשנודע לי הטיסה כבר עזבה בלעדיי והוא נפגש עם בתי ליעד".
יפה יששכר ציינה כי "נתניהו היה מאוד קשוב לליעד במהלך השיחה והיא סיפרה לו מה עובר עליה". היא הדגישה: "נתניהו התחייב להחזיר את נעמה אבל לא נקב בתאריך". אמה של הישראלית הוסיפה: "אני לא מבינה איך הנשיא פוטין יכול לעשות דבר כזה. היא אפילו לא הייתה תיירת. מה הוא דורש? זה כנראה משהו אסטרטגי".