בשלב השני התפתח ויכוח קל בין וולאס לבין טראמפ, כאשר באופן תקיף טען המנחה שבמשך ארבע שנות כהונתו טראמפ לא הגיש תוכנית שתחליף את ה"אובמה קר". "אני בעצם מתווכח איתו, לא איתך, אבל מילא", השיב טראמפ והוסיף: "אני מקצץ מחירי התרופות, אף נשיא לא עשה זאת מפני שחברות הפארמה מאוד כועסות על כך. אתה יכולת לעשות את זה ב-47 שנה שאתה הייתה בממשלה, אף אחד לא עשה את זה".
"הנשיא הוא בובה של פוטין", תקף ביידן בהמשך והשניים עברו להתווכח על אמינות תוצאות הבחירות. על רקע אמירתו של ביידן כי הולך להיות פיקוח של ה-FBI וקריאתו לציבור לצאת ולהצביע, הזהיר טראמפ כי זה הולך להיות אחד הזיופים הגדולים ביותר שנראו בהיסטוריה וכי הם מרמים. "לפני 3 ימים נמצאו פתקי הצבעה שמולאו על ידי חיילים שנזרקו לפח ובכולם היה כתוב טראמפ. מדובר על זיוף, על הונאה".
שני המועמדים נערכו בצורה שונה לעימות. על פי דיווחים בארצות הברית, ביידן התכונן במשך מספר ימים באמצעות עימותי דמה עם צוותו, כאחד מיועציו אימץ לצורך כך את סגנון העימות של טראמפ. הנשיא, מנגד, החליט לוותר על קיום חזרות ונעזר כרטיסיות ובסרטונים על מנת להעירך לעימות. טראמפ גם אמר שראש עיריית ניו יורק לשעבר רודי ג'וליאני, ומושל ניו ג'רזי לשעבר, כריס כריסטי, סייע ולו להתכונן.