מפקד משמרות המהפכה באיראן מאיים: "נפתח שלב חדש בהתנגדות נגד ישראל"

באיראן דווח כי מפקד משמרות המהפכה, חוסיין סלאמי, נפגש עם מנהיג הג'יהאד האסלאמי, זיאד נח'אלה, המבקר בטהראן בימים אלה. סלאמי הצהיר כי "ישראל תשלם מחיר יקר על הפשעים שלה בעזה"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
תקיפת צה"ל באמצעות מסוקי קרב עמדות צבאיות של הג'יהאד האיסלאמי. (צילום: דובר צה"ל) | צילום:

כמו כן, מפקד משמרות המהפכה הוסיף כי "כל העדויות מצביעות על כך שהציונים יקרסו מבפנים. שחרור פלסטין אינו רק שאיפה של כוחות ההתנגדות, אלא אסטרטגיה מכרעת". סלאמי ציין "שגורמים שונים בישות הציונית מודים בחוסר היכולת שלהם להילחם נגד ההתנגדות וזה מצביע על קריסתה".

בתוך כך, באתר האופוזיציה האיראני, "איראן אינטרנשיונל", דווח כי פעולות הג'יהאד האיסלאמי מכוונים מטהראן, ומפקד כוח קודס של משמרות המהפכה אמר כי "מבוצעות לפחות 15 פעולות מדי יום נגד עמדות ישראליות".

כמו כן, גורמים בג'יהאד האיסלאמי מסרו לסוכנות הידיעות אל-מיאדין הפלסטינית, מספר איומים לישראל והזהירו כי "אנו פועלים להפוך את הקרב למלחמת התשה שתחזיק את העורף הציוני במצב של שיתוק. עד כה, תנועת הג'יהאד לא השתמשה ביכולותיה האיכותיות ובטילים ארוכי הטווח שלה".

תגיות:
איראן
/
מבצע "עלות השחר"
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף