לאחר חודש וחצי: נעצר חשוד במעורבות רצח ארבעת הסטודנטים באוניברסיטת איידהו

משטרת מדינת איידהו מסרה כי בריאן כריסטופר קוברגר נעצר במעורבות מקרה הרצח המזעזע של ארבעת הסטודנטים, אשר נרצחו יחדיו בדירתם במעונות הלימודים. הוא נעצר כ-4,000 ק"מ מזירת הרצח

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
תמונתם של ארבעת הסטודנטים שנרצחו באוניברסיטת איידהו
תמונתם של ארבעת הסטודנטים שנרצחו באוניברסיטת איידהו | צילום: רויטרס
2
גלריה

משטרת מדינת איידהו שבארצות הברית מסרה היום (שישי) כי נעצר חשוד במעורבות מקרה הרצח של ארבעת הסטודנטים הצעירים מאוניברסיטת איידהו בחודש שעבר, אשר נרצחו יחדיו בדירתם במעונות הלימודים.

שמו של החשוד הוא בריאן כריסטופר קוברגר, בן 28, ולפי הדיווחים מדובר בדוקטורנט לקרמינולוגיה. הוא נעצר כ-4,000 קילומטרים מזירת הרצח, במחוז מונרו שבצפון-מזרח מדינת פנסילבניה.

בריאן כריסטופר קוהברגר, החשוד ברצח ארבם הסטודנטים באיידהו
בריאן כריסטופר קוהברגר, החשוד ברצח ארבם הסטודנטים באיידהו | צילום: רויטרס

הרצח המזעזע אירע ב-13 בנובמבר ובו ארבעה סטודנטים מאוניברסיטת איידהו נמצאו ללא רוח חיים בביתם שמחוץ לקמפוס, כשעליהם סימני דקירה. המשטרה המקומית מסרה לאחר הרצח כי לפי החשד הם נדקרו פעמים רבות "כשככל הנראה ישנו". ארבעת תלמידי המכללה הם איתן צ'פין, בת ה-20, קיילי גונקאלבס בת ה-21, זאנה קרנודל בת ה-20 ומדיסון מוגן, בת ה-21. גופותיהם נמצאו בקומה השנייה והשלישית של הבית כשעל חלקם פצעי הגנה.

תגיות:
ארצות הברית
/
חשד לרצח
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף