כאמור אאורוסאטורי פותחת את דלתותיה היום, ומוצרים ישראלים מוצגים למרות שהם מודרים. חברת ההגנה מבוססת ספרד ג'נרל דינמיקס אירופיאן לאנד סיסטמס מציגה את כלי הרכב המשוריינים שלה מדגם פנדור 6X6. משפחת פנדור כוללת גרסאות 6X6 ו-8X8 עם תצורות אמפיביות או יבשתיות. הפנדור 6X6 המוצג באאורוסאטורי מצויד בצריח של חברת אלביט מערכות הישראלית. שתי החברות לחצו ידיים במאי כדי לשלב מערכות מרגמה לא מאוישות בקוטר 120 מ"מ לתוך פנדור.
תוצאת החוזה בשווי של כ-53 מיליון דולר מוצגת בתערוכה. ידוע כי מערכות המרגמה הלא מאוישות Crossbow בקוטר 120 מ"מ עם רתע רך יסופקו ללקוח אירופי שלא נחשף. Crossbow נחשפה בתערוכת DSEI בלונדון ב-2023.
על פי אלביט, Crossbow יכולה לירות את הסבב הראשון בפחות מ-30 שניות עם עשרה סבבים לדקה וקצב ירי מתמשך של שישה סבבים לדקה. המערכת יכולה לירות תחמושת נאט"ו מגוונת בקוטר 120 מ"מ, כולל פצצת מרגמה מונחית מדגם Iron Sting.