העיתונאית שהוציאה את טראמפ מדעתו: "היא תמיד טיפשה ומגעילה"

קייטלין קולינס, המגישה והכתבת הראשית בבית הלבן של רשת CNN, הגיבה בביטול לביקורת החריפה שהפנה כלפיה הנשיא טראמפ ביום שבת. בתגובה להודעה שפרסם הנשיא ברשת Truth Social, בה כינה אותה "טיפשה ומגעילה"

אלי לאון צילום: פרטי
דונלד טראמפ
דונלד טראמפ | צילום: REUTERS/Jonathan Ernst
2
גלריה

בפוסט שפרסם בשבת בבוקר, בו שגה באיות שמה, תקף טראמפ את קולינס וטען כי היא שאלה אותו מדוע אולם הנשפים החדש בבית הלבן עולה יותר כסף מהמתוכנן. הנשיא כתב: "קייטלין קולינס מ-CNN פייק ניוז, שתמיד טיפשה ומגעילה, שאלה אותי למה אולם הנשפים החדש עולה יותר כסף ממה שחשבו לפני שנה".

טראמפ הסביר בפוסט כי העלות נובעת מכך שהאולם יהיה כפול בגודלו וכי איכות הגימורים והפנים הובאה לרמה הגבוהה ביותר. עוד הוסיף כי מפתח העמודים הוגדל משמעותית לצרכי צפייה, וכי הפרויקט למעשה נמצא מתחת לתקציב ומקדים את לוח הזמנים. הוא חזר והדגיש כי האולם משולם במלואו על ידי תרומות פרטיות.

דונלד טראמפ והעיתונאית קייטלין קולינס
דונלד טראמפ והעיתונאית קייטלין קולינס | צילום: רויטרס

קולינס שאלה: "מה תאמר לאנשים הטוענים כי הפרס עלול להתנגש עם הבטחתך לתקוף את ונצואלה?". בתגובה ענה טראמפ כי הוא יישב שמונה מלחמות וכי ישנה תשיעית בדרך, דבר שאיש לא עשה לפניו. הוא ציין כי הוא רוצה להציל חיים ואינו זקוק לפרסים, אך הוסיף כי הם מצילים חיים רבים.

תגיות:
רשתות חברתיות
/
הבית הלבן
/
ונצואלה
/
דונלד טראמפ
/
cnn
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף