זעם בערוץ הבית של טראמפ: "זו בגידה בבעלות הברית של ארה"ב"

ביקורת מבית על מדיניות טראמפ מול איראן: הפרשן השמרן ומגיש פוקס ניוז מארק לוין יצא במתקפה חריפה נגד מסמך ההבנות עם טהרן וטען כי מדובר ב"כניעה מוחלטת" למשטר האיראני

אלי לאון צילום: פרטי
עקבו אחרינו
מארק לוין
מארק לוין | צילום: צילום מסך יוטיוב

לוין המשיך ותקף בחריפות את מזכר ההבנות שנחתם מול איראן בתיווך מדינות כמו קטאר ופקיסטן, אשר לדבריו מהווה לא פחות מכניעה. הוא ביקר בחריפות את שחרור הכספים המסיבי המתוכנן במסגרת ההסכם: "בחיים לא היינו צריכים להיות מעורבים, במישרין או בעקיפין, בהעברת מאות מיליארדי דולרים למשטר. 300 מיליארד דולר שלא ישמשו את העם, את מי אנחנו משלים? אלא כדי לחזק את המשטר".

בנוסף, לוין התקומם נגד הדרישה האמריקנית להפסקת הלחימה מול ארגוני הפרוקסי: "למה אנחנו עושים את העבודה של חיזבאללה כשישראל מותקפת על ידם? זו כניעה מוחלטת למשטר האיראני".

את דבריו סיים באזהרה מהדהדת לוושינגטון בנוגע לכוונותיה האמיתיות של טהרן. "האויב לא נכנע, הוא לעולם לא ייכנע והוא לעולם לא ינטוש את מטרתו ואת המהפכה שלו", התריע לוין מעל במת "פוקס ניוז". "כל עסקה מבחינתם לא שווה את הנייר שעליו היא כתובה. מדובר בכת מוות, מחבלים מתאבדים שרוצים נשק גרעיני".

תגיות:
חיזבאללה
/
דונלד טראמפ
/
פוקס ניוז
/
מבצע "שאגת הארי" באיראן
/
הסכם עם איראן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף