הסקרים הגיעו לשולחן של טראמפ - והפעם הוא כבר לא מתעלם

בפומבי, טראמפ ממשיך לטעון שהמלחמה באיראן הייתה שווה את המחיר, אך לפי דיווחים - הוא מכיר בנזק הפוליטי. כעת הוא פותח את קופת הקמפיין ונערך לעשרות מרוצים צמודים בבחירות האמצע

אלי לאון צילום: פרטי
עקבו אחרינו
דונלד טראמפ בפסגת נאט"ו בטורקיה
דונלד טראמפ בפסגת נאט"ו בטורקיה | צילום: REUTERS/Stoyan Nenov/File Photo
3
גלריה
דונלד טראמפ
דונלד טראמפ | צילום: REUTERS

טראמפ, שבאופן מסורתי נטה לבטל סקרים לא מחמיאים ולהתמקד באלו שהציגו אותו באור חיובי תוך שהוא מכנה סקרים שליליים "זיוף", מתחיל כעת לקבל את הנתונים הפנימיים של הצוות שלו. יועציו מודים כי הפכו לישירים ובוטים יותר מולו לאחרונה, והוא נאלץ להתמודד עם המציאות האלקטורלית הקשה.

תחנת דלק
תחנת דלק | צילום: קובי גדעון, לע''מ

כל זאת, בעודו נכשל בהורדת יוקר המחיה, הבטחת בחירות מרכזית מקמפיין 2024. על פי ה"וושינגטון פוסט", גורם המעורה בפרטים אישר כי טראמפ מרגיש שהחלטותיו הפכו אותו ללא פופולרי ופגעו בסיכויי המפלגה. מנגד, גורם אחר טען כי טראמפ עדיין מאמין שהבעיה המרכזית היא ששמו אינו מופיע על פתק ההצבעה השנה.

תגיות:
יוקר המחיה
/
המפלגה הרפובליקנית
/
בחירות אמצע הקדנציה
/
דונלד טראמפ
/
המלחמה עם איראן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף