הוצאות האבטחה על משפחת טראמפ בניו יורק: כמיליון דולר ביום

ההוצאות הכבדות יפחתו כשהנשיא הנבחר יעבור לבית הלבן, אך עיריית ניו יורק עדיין תצטרך לשלם על הישארות מלניה והילדים. וגם: על פי ההערכות, מחירי המכשירים הסלולריים של 'אפל' בארה"ב צפויים לזנק

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מגדל טראמפ
מגדל טראמפ | צילום: רויטרס

העיתון "יו אס איי טודיי" כתב שבעקבות ההחלטה שמלניה תישאר בניו יורק, היא עשויה להפוך לגברת הראשונה בארה"ב שעובדת מהבית שלה בעידן המחשבים. זאת, כפי שרבים עושים כשהם מנצלים את עידן האינטרנט ועובדים מביתם. מירה גוטין מאוניברסיטת רידר בניו ג'רסי אמרה: "אם זה יקרה טראמפ יוסיף עוד הישג ראשון בסדרה של הישגים שהגיע אליהם בבחירות האחרונות".

"זה לא כזה עניין גדול", אמרה מנכ"לית הספרייה הלאומית באוהיו פטרישיה קרידר. "אני מבינה למה הטראמפים עושים זאת ולא מוצאת בזה דבר נורא כל כך אלא ההיפך. הנשיא אובמה החליט להישאר בוושינגטון אחרי שיסיים את כהונתו כדי שבתו סשה תסיים את לימודיה. ניו יורק לא רחוקה מוושינגטון. אני בטוחה שיראו אותה הרבה בבית הלבן", אמרה.

ידיעה אחרת שפורסמה על טראמפ יכולה להכניס את כל אוהבי הטלפונים הסלולריים ללחץ. מחירי המכשירים של חברת 'אפל' שמיוצרים בסין ועולים כיום לאזרח בארה"ב כ-800 דולר, צפויים לנסוק לכ-2,000 דולר בגלל שהנשיא המיועד מתכוון להחזיר את התעשייה לארה"ב.

תגיות:
הבית הלבן
/
דונלד טראמפ
/
מלניה טראמפ
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף