רמטכ"ל ארה"ב: מכינים את האופציות הצבאיות נגד קוריאה הצפונית

הגנרל ג'וזף דנפורד אמר לנשיא קוריאה הדרומית כי ארצו מוכנה לפעול במידה והסנקציות ייכשלו. ראש ה-CIA: לא אופתע אם יתבצע ניסוי טילים נוסף

לוגו reuters צילום: רויטרס
רמטכ"ל צבא ארהב ונשיא דרום קוריאה
רמטכ"ל צבא ארהב ונשיא דרום קוריאה | צילום: רויטרס
2
גלריה

דנפורד ביקר בסיאול ונפגש עם בכירים בצבא קוריאה הדרומית כולל שר ההגנה סונג יאנג-מו. הוא אמור להמשיך מקוריאה הדרומית ליפן ולסין במהלך ביקורו באזור השבוע.

 קים ג'ונג-און, שליט קוריאה הצפונית. צילום: רויטרס
קים ג'ונג-און, שליט קוריאה הצפונית. צילום: רויטרס | קים ג'ונג-און, שליט קוריאה הצפונית. צילום: רויטרס

ראש ה-CIA, מייק פומפאו, אמר אתמול כי הוא לא יופתע אם קוריאה הצפונית תבצע ניסוי טילים נוסף בעקבות שני הניסויים שביצעה ביולי. "אני די בטוח שהוא (שליט קוריאה הצפונית קים ג'ונג און) ימשיך לנסות לפתח את תכנית הטילים, כך שזה לא יפתיע אותי אם יהיה עוד ניסוי טילים", אמר ראש סוכנות הביון המרכזית של ארה"ב בראיון לרשת "פוקס ניוז".

תגיות:
קוריאה הצפונית
/
ארה"ב
/
גואם
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף