בצבע גזר: טבליות אקסטזי בצורת הראש של טראמפ נתפסו בגרמניה

משטרת גרמניה תפסה ברכב שהגיע מהולנד כמות גדולה של סמים בעלי עיצוב יוצא דופן. שווי החומר מוערך ב-47,000 דולר

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
טבליות אקסטזי בצורת דונלד טראמפ
טבליות אקסטזי בצורת דונלד טראמפ | צילום: OSNABRUCK POLICE

כ-5,000 טבליות אקסטזי בצבע גזר נתפסו על ידי המשטרה הגרמנית בעיר אוסנברוק שבצפון-מערב המדינה, אבל החלק היותר מעניין בסיפור הוא הצורה של הטבליות - הראש של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ. בצד אחד של הטבליות נראים פניו של טראמפ והתספורת הייחודית שלו, בעוד בצד השני מופיע שם המשפחה של הנשיא.

הסמים הוחרמו בסוף השבוע מאב אוסטרי ובנו, אומרים במשטרה, לאחר שהוצעו למכירה באינטרנט תחת הסלוגן "טראמפ עושה את החגיגה נהדרת שוב". המשטרה בגרמניה טוענת כי הסמים וכמות גדולה של מזומנים נמצאו במהלך חיפוש ברכב בו שהו שני החשודים.

האב בן ה -51 ובנו בן ה -17 הגיעו מהולנד, כך דווח בתקשורת המקומית, ומשם ככל הנראה המקור של הסמים. על פי הערכת המשטרה שווי הכדורים הוא סביב ה-47,000 דולר.

תגיות:
סמים
/
דונלד טראמפ
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף