בראיון הטלוויזיוני הראשון שלו מאז פרסום הספר, סיפר עורך "הוושינגטון פוסט" על תקרית שבה התלונן הנשיא על הצבת כוחות אמריקאים בחצי האי הקוריאני, וציין כי צוותו של טראמפ הסביר לו כי מדובר באמצעי הגנתי.
"ג'יימס מאטיס אמר לו שאנחנו עושים את זה כדי למנוע את מלחמת העולם השלישית", טען וודוורד. "הרעיון הוא שמזכיר ההגנה צריך להגיד לנשיא שכל הפעולות הללו נועדו למנוע את האסון האולטימטיבי.. ומאטיס ממשיך ואומר שאם לא נשמור על התוכניות האלה, שהן מאוד סודיות, האופציה היחידה שתישאר לנו תהיה האופציה הגרעינית".
כמו כן, הסופר תיאר בשיחה את המעורבות הנרחבת של הבית הלבן בספרו, וסיפר כי בכירים העלו בפניו טענות על כך שהנשיא פרנואידי, וכי עוזריו סבורים שהוא חסר אונים.
כזכור, לאחרונה פורסם ב"ניו יורק טיימס" מאמר מטעם בכיר בבית הלבן, שביקש לשמור על אנונימיות, בו הצהיר כי ימשיך לפעול על מנת "לסכל את דחפיו המוטעים של הנשיא".