אסון הרכבל באיטליה: איתן בן ה-5 שוחרר מטיפול נמרץ ואינו זוכר את התאונה

העיתון "קורייר דה לה סרה" דיווח כי איתן בירן שנפצע באורח קשה באסון הועבר לאשפוז בבית החולים לילדים בו הוא מטופל בעקבות שיפור ניכר במצבו. מבדיקות שנערכו, עולה כי לא קיימת פגיעה מוחית

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
איתן בירן שנפצע אנוש באסון הרכבל באיטליה וסבו יצחק כהן שנהרג דקות לפני האסון
איתן בירן שנפצע אנוש באסון הרכבל באיטליה וסבו יצחק כהן שנהרג דקות לפני האסון | צילום: באדיבות וואלה!

העיתון האיטלקי "קורייר דה לה סרה" דיווח היום (שלישי) כי איתן בירן בן ה-5 שנפצע באורח קשה באסון קריסת הרכבל באיטליה ואיבד באירוע את משפחתו שוחרר מטיפול נמרץ בבית החולים לילדים רג'ינה מרגריטה בטורינו ויועבר למחלקת האשפוז במקום, לאחר שהובהר כי לא נשקפת סכנה לחייו וכי הוא לא סובל מפגיעות פנימיות או מוחיות.

עוד דווח בעיתון, כי איתן אינו זוכר את שאירע לפני כתשעה ימים וכי ההחלטה שהתקבלה על ידי דודתו וסבתו ביחד עם הצוות והפסיכולוגים של בית החולים היא לא לספר לו בשלב זה את שעלה בגורל משפחתו.

תגיות:
איטליה
/
אסון הרכבל באיטליה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף