"מדבר מהלב": אחיו של אובמה יגיע לתמוך בטראמפ בעימות השלישי

מאליק אובמה, אחיו למחצה של נשיא ארצות הברית, יביע את תמיכתו במועמד הרפובליקני לנשיאות, באירוע שיתקיים בלאס וגאס. "אני אוהב את טראמפ, אשמח לפגוש אותו", הסביר

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מאליק אובמה
מאליק אובמה | צילום: רויטרס
2
גלריה

לדברי האח, תמיכתו בטראמפ נובעת, בין היתר, מכך שקלינטון נתפסת בעיניו כאשמה במותו של שליט לוב מועמר קדאפי. אחיו של אובמה הסביר כי קדאפי נמנה עם חבריו. בתגובה צייץ טראמפ בטוויטר: "אחיו של אובמה, מאליק, הודיע כי הוא יצביע לי. הוא בטח זכה ליחס גרוע מצד הנשיא כמו כולם".

טראמפ זוכה לרוח גבית. צילום: רויטרס
טראמפ זוכה לרוח גבית. צילום: רויטרס | טראמפ זוכה לרוח גבית. צילום: רויטרס

מאליק אובמה התייחס לטענות כי טראמפ הטריד מינית נשים בעבר ואמר כי אינו מאמין להאשמות. "למה הן לא באו להתלונן קודם?" אמר בביקורת. שני האחים לבית משפחת אובמה אינם קרובים, למרות שהם היו שושבינים זה בחתונתו של זה. מאליק אובמה מתח ביקורת בעבר על אחיו. "הוא אומר דבר אחד ועושה דבר אחר", אמר האח בשנת 2015. "הוא לא אדם ישר, מבחינת ההתנהלות שלו, מה שהוא אומר והיחס שלו לאנשים".

תגיות:
דונלד טראמפ
/
מאליק אובמה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף