מירה איתן חושבת שעם כל הכבוד לחוה אמנו, אייזק ניוטון וסטיב ג'ובס, הדבר הכי טוב שאפשר להוציא מתפוח הוא דווקא קלבדוס...
קלבדוס פרחוני, פירותי, רך ונעים עם סיומת של אגוזים ומנטה. מומלץ להגיש נקי, עם קרח או בקוקטיילים.
ניחוחות תפוחים בשלים, מתוקים ופרחוניים וטעמי תבלינים ופירות אקזוטיים עם סיומת של קליפות תפוזים מסוכרים. מומלץ להגיש נקי.
מיושן 8 שנים. פרי מורכב, צעיר ובוגר כאחד, לצד נימות קלות של תבלינים מתוקים, ובפה מרקם רך וטעמים מורכבים ורעננים.
ניחוחות תפוחים ירוקים טריים ומרעננים, משתלבים בטעמים מתקתקים וחמצמצים, והתוצאה היא קלבדוס פירותי, רענן ועדין. מומלץ להגיש נקי, עם קרח או כמרכיב בקוקטיילים.