מארגנת החתונות: בר חתונה

לכבוד עונת החתונות שנכנסת ממש עכשיו להילוך גבוה, שלחנו את טליה לוין לבדוק מה הטרנדים הכי חמים השנה ואיזה דרינקים וקוקטיילים ירימו לכם חתונה מהסרטים...

טליה לוין צילום: ג'רמי לדנר
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין
6
גלריה

לכבוד עונת החתונות שנכנסת ממש עכשיו להילוך גבוה, שלחנו את טליה לוין לבדוק מה הטרנדים הכי חמים השנה ואיזה דרינקים וקוקטיילים ירימו לכם חתונה מהסרטים...

הטראומה של כל עיתונאית שידה נוגעת מעת לעת בעסקי הלייף-סטייל היא מה שנקרא "עונת החתונות". חצי הנחמה שלי בעניין הזה היא שאני לא מתעסקת בביוטי ואופנה אלא בקולינאריה ואלכוהול שמרככים את ליבי וגופי לקראת מה שאני מכנה "עונת כפל הקנס". זה לא סוד שאני לא אוהבת חתונות ובעיקר את הקונספט המסיבתי-דודתי הזה, ובאמת שלא מצליחה להפנים מדוע זוג צעיר חייב לאחד תחת חתונה אחת את אירוע הדודות והסבתות עם הקרחאנה של החברים?

למה לעזאזל אי-אפשר לעשות שני אירועים נפרדים שיקלו ללא ספק על כל צד. אבל על כך אולי נדון בהזדמנות אחרת, בינתיים אחרי כמה חתונות מוצלחות יחסית (הרי הכל יחסי בחיים האלה...), בעיקר בשל השקעה יתרה ומחושבת היטב במה שמכונה פן השקיית האורחים, החלטתי שזה זמן טוב להרים כתבת טיפים שתעזור למתחתנים הטריים לא לפשל עם החלק הכי חשוב של האירוע: האלכוהול.

כולם רוצים צ'ייסרים, להשתכר ולקרוע את הרחבה. אבל נראה לי שנמאס קצת מהוואן גוך הקלאסי, שהוא סבבה, אבל בכל זאת?
דן קרייצר
דן קרייצר

העניין הוא שלא תמיד הברמנים במקום, או הצוות, מיומן מספיק להכין קוקטיילים מסובכים, ולא תמיד יש להם את כל הציוד הנדרש. האלטרנטיבה היא משקאות מוכנים מעורבבים מראש אותם ניתן לקשט ולשדרג עם פרי, או פרחים אכילים וכדומה. זה נראה טוב, יש בהם כמות יפה של אלכוהול והם מדליקים יותר מסתם צ'ייסרים על הרחבה".

בתוך מומחה לקוקטיילים ולבני-אדם, מה הטרנדים והבקשות שאתה רואה לאחרונה יותר?
קוקטייל
קוקטייל

המחשבה היא תמיד לעשות את זה יותר מעניין, בעיקר כשמדובר באירוע. אופציה נוספת היא לקחת קמפארי אשכוליות או תפוזים ולחזק אותו עם וודקה כדי שיהיה יותר אחוז אלכוהול, להוסיף פרחים אכילים ליופי. זה מרשים וקל לתפעול ואפשר להזמין מ'עלה עלה' סטוקים, יש להם שירות עד הבית. הרבה מהחלק הזה של האירוע הוא הנראות וההגשה ובסוף את זה האורחים יזכרו".

הישראלים אוהבים קוקטיילים, ומסתבר שבשלוש השנים האחרונות טרנד הקוקטיילים לא רק נכנס לסצנת הברים התל-אביבית, אלא גם חולש על תחום האירועים.
קוקטייל
קוקטייל

מי שיודע גם להגיש ולהכין היטב, זה חלק מהקסם. בזמן האחרון אנחנו מקבלים בקשות של זוגות לעשות את האירוע דווקא אצלנו בבר, להפוך את כל הקונספט הזה שנקרא חתונה למשהו שיותר דומה לבילוי עם חברים, וכמובן שהחוויה היא אחרת לגמרי. כשאת עושה מסיבה שמתבססת על אלכוהול, האורחים שלך יוצאים עם חיוך".

ג'ין הוא לחלוטין משקה של העידן החדש, של הקלאס המתוחכם, של הטעמים שעושים נעים בחך ורועד ברגליים. גם כאן אתם יכולים ללכת על 'בומביי ספייר', 'לונדון היל', או כל ג'ין אחר שאתם אוהבים. לאחרונה נצפו באירועים גם טרנדים חדשים כגון קוקטיילים בבקבוקים אישיים, אך לא ברור עד כמה הטרנד הזה יתפוס.

קוקטיילים אישיים בבקבוק
קוקטיילים אישיים בבקבוק

וכמובן שאי-אפשר בלי צ'ייסרים. בנוסף לוודקה כמו שאמר לנו המיקסולוג דן קרייצר, הישראלים החלו לשתות טקילה בכמויות מסחריות כאילו היו שבט מקסיקני מזרח-תיכוני. יש לה מתקתקות נעימה, היא מכילה ארבעים אחוזי אלכוהול בדיוק כמו וודקה, ולי באופן אישי היא באה הרבה יותר טוב בחך כשהיא מגיעה בצ'ייסר. על יין אני באופן אישי לא הייתי מוותרת בשום חתונה. יש אנשים ששותים רק יין לבן או אדום, ואם הם יגלו שאין הם עלולים להתבאס ולקחת את הצ'ק בחזרה. אבל גם יינות מבעבעים כמו שמפנייה, למברוסקו וקאווה הם קלאסיים לכל חתונה.

בשורה התחתונה, תיהנו לכם בחתונה, כי אני עדיין לא סגורה אם אאשר הגעה. אני בהחלט מעדיפה לקחת אתכם לדרינק בבר השכונתי או בכל בר יוקרתי שהוא על חשבוני, רק אם תמנעו ממני את ההגעה ל"גני טירלול" כלשהו ואת העמידה המביכה בקבלת הפנים. בחיי, זה רק ישתלם לכם.

תגיות:
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף