מיקסלונדון 2016: גמר תחרות ביפיטר

ברק רום קפץ למועדון הפסאז' באלנבי כדי לראות מקרוב את קרב הברמנים בגמר תחרות 'ביפיטר מיקסלונדון'. אחרי לא מעט ג'ין, החיים נראים לו סרט...

מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין
2
גלריה

ברק רום קפץ למועדון הפסאז' באלנבי כדי לראות מקרוב את קרב הברמנים בגמר תחרות 'ביפיטר מיקסלונדון'. אחרי לא מעט ג'ין, החיים נראים לו סרט...

אני יורד במדרגות לתוך מועדון הפסאז' באלנבי. השעה היא שעת צהריים הומה ברחוב. אנשים בדרך לעבודה, עובדים או חוזרים מהעבודה, או אם נהיה מדויקים, מדובר על תל-אביב – אף אחד לא עובד כאן. כבר במדרגה ה-10 אני רואה מדבקה ועליה כתוב המשפט הלונדוני המפורסם "Mind the gap" ואני מבין שנכנסתי לאירוע הגמר של 'ביפיטר מיקסלונדון' מספר 6, כשהפעם התמה היא לונדון כפי שהיא מוצגת בסרטים.

ביפיטר
ביפיטר

האירוע היה מאורגן להפליא ואכן ראו שהיתה כאן מלאכת מחשבת בכל מה שקשור לעיצוב המקום והאווירה, אלא שהתחרות לקחה יותר מדי זמן. אולי היה כדאי לתת לכמה ברמנים ביחד לעבוד ובכך לבצע פחות סבבים. זה היה טיפה מהדק את האירוע וגם קריאות העידוד היו נשמעות חזק יותר ומגוון יותר.

בסופו של דבר כל המתמודדים היו בנים, למעט מור קורל שייצגה את הבר 223 שידוע בהשקעתו הרבה בקוקטיילים ואולי אף היה מחלוצי המיקסולוגיה בעיר. לא מפתיע שאותה מור אף זכתה ותשתתף באירוע הגמר שייערך בלונדון בפברואר 2017. הקוקטייל שהכינה נקרא The travel bookshop martini והוא מושפע מהסרט 'נוטינג היל'. הסרט בעיניי לא משהו, אבל הקוקטייל אמור להיות מצוין. אז מזל טוב למור וכמובן שלא ניפרד לפני שניתן את המתכון.

60 מ"ל ג'ין ביפיטר לונדון דריי 15 מ"ל סירופ פאי תפוחים (סירופ תפוחים טרי, סוכר, קליפות לימון ותפוז, שקדים מרים, קינמון ווניל) 15 מ"ל תה מתובל בהל, מרווה וקינמון 15 מ"ל מיץ לימון, סחוט טרי 15 מ"ל חלבון לציפוי: אבקת סוכר מתובלת בציפורן לקישוט: פרח אכיל

תגיות:
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף