הערכת מזיגת בירה: סבידה

סיירת סנהדרינק חורשת את הארץ בחיפוש אחר מזיגת הבירה המושלמת. והפעם: 'סבידה' בעכו…

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין
6
גלריה

סיירת סנהדרינק חורשת את הארץ בחיפוש אחר מזיגת הבירה המושלמת. והפעם: 'סבידה' בעכו…

אוהד ודן הם הבעלים של 'סבידה' ואחראים על כל מה שקורה שם כולל הכנת האוכל. אוהד מספר שהם מתבססים על חומרי גלם מקומיים ועונתיים. גם את הדגים הם קונים מדייגים מקומיים. "רצינו לפתוח מקום איכותי שמגיש דגים, ומכאן זה התפתח למקום כמו שהוא היום", הוא מרחיב.

ומה זה אומר? ב'סבידה' הקונספט כזה: תפריט הדגים תלוי במה שהים נתן באותו היום והמנות שמוגשות הן בהתאם. כובשים, מעשנים, מכינים סלט, חריימה - תלוי בסוגי הדגים שעלו ברשת. ישבנו בחצר היפה ביום קר, מנסים לתפוס קרני שמש חורפית. היה משהו באווירה השלווה והרגועה שהזכיר לי פינות חמד וטברנות ביוון. מפה לשם פתחנו שולחן, ועוד איזה שולחן. עם הדגים מגיע מבחר גדול של סלטים ולחם, הכל מתוצרת המקום.

הגשה
הגשה
איכות
איכות
טעימות
טעימות
חוויה
חוויה
ציון
ציון
תגיות:
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף