לאחרונה דיברנו כאן על בירות פירות. עכשיו, אחרי שדיברנו וחפרנו, עברנו מדיבורים למעשים וישבנו לטעום אותן במרכז הבירה הוותיק 'בירדי', לצד מעדני בשר של ה'אנגוסרי'…

הבירות שטעמנו חולקו לשלוש קבוצות: בירת פירות חזקה - בדרך-כלל בירה ברמת אלכוהול של כ-8% וטעם פרי המתקבל בעיקר מהוספת רכז פרי ותמציות לבירת הבסיס. למביק - בסיס הבירה הוא הלמביק. בירה בתסיסה ספונטנית והפרי מתווסף אליה, לרוב, בזמן התסיסה. שנדי / רדלר - בירה בה מעורב מיץ פרי ממש לפני הביקבוק. המשקה שמתקבל הינו בעל אחוזי אלכוהול נמוכים.