בין כל פסטיבלי-הבירה שסיפק לנו חודש אוקטובר, שמחנו לגלות גם אחד חדש שנערך בעיר אשדוד. לדעתנו, מדובר בפסטיבל עם הרבה פוטנציאל...
השימוש בכל מגרש החנייה אפשר הקמה של עמדות-מזיגה רחוקות זו מזו ותנועה חופשית במרחב ללא צפיפות. היה נעים לראות בין החוגגים לא מעט משפחות עם ילדים: ההורים שותים בירה - והילדים מסתפקים במשקה קל ו"קורן-דוג" - נקניקיה על מקל.
גם הפסטיבל של אשדוד בעצמו השאיר לנו טעם של עוד, אבל הנה המלצות לשיפור לקראת השנה הבאה: הגדלה של מבחר האוכל: המבורגר, נקניקיות ופיש אנד צ'יפס זה נחמד, אבל למה לא לסכם מראש עם מסעדות מקומיות ואף אורחות מאזור המרכז להקים במתחם דוכני מזון? אחרי הכל - ישראלים לא אוהבים לשתות בלי איזה ביס קטן בצד. בתחום האומנותי: הרגע המלהיב ביותר בערב שבו ביקרנו בפסטיבל היה כשלהקה מקומית עם כמה עשרות גרופיז הופיעה: אפשר בקלות להפוך את האירוע גם לפסטיבל רוק של להקות צעירות שמחפשות במה.
אחרון, בצד המקצועי: לא תזיק הדרכה טובה יותר למוזגי הבירות. רמת המזיגה לא היתה אחידה ובחלק מהדוכנים נראה היה שהמוזגים קצת מתבלבלים כששואלים אותם לגבי המאפיינים של כל בירה. אבל כאמור, הפגמים הקטנים האלה לא מנעו מאתנו הנאה גדולה ובעיקר ציפייה לפסטיבל בשנה הבאה.