הבירולוגית פועה עלון קפצה לביקור במבשלת 'סלאמברו' הממוקמת לא רחוק מבוסטון, ושמעה מהברומאסטרית על הקשר בין נוזלים טובים לחברים טובים...
במסגרת הפרויקט המאתגר שקיבלנו על עצמנו, "הכר את המבשלות המקומיות", הגענו למבשלת 'סלאמברו' (Slumbrew), המכונה גם 'סאמרוויל ברואינג קומפני'. העיר סאמרוויל, הממוקמת צפונית-מערבית מבוסטון, הוקמה בשנת 1842 וכיום היא מונה כ-75,000 איש. בשל היותה קרובה מאוד לקיימברידג' ולבוסטון (עשר דקות נסיעה ברכבת מקיימברידג', עשרים דקות ברכבת מבוסטון), אך זולה מהן משמעותית, הרבה צעירים וסטודנטים גרים בה ומעניקים לה צביון צעיר ותוסס במיוחד.
בניגוד למבשלות מקומיות, אשר לעתים תכופות בהיעדר רישיון לאוכל משתמשות בשירותיהן של משאיות האוכל (הנהדרות), כאן מגוון האוכל מרשים ביותר, החל ממרקים וסנדוויצ'ים ועד לפיצות, מק אנד צ'יז ופלטות טוגנים. ללא ספק מגוון שמתאים לערב של שתיית לא מעט בירות חזקות.
המקום החדש של 'סלאמברו' אמור להיפתח בעוד מספר שבועות והוא יתפרש על פני כמעט 400 מ"ר. מגוון המנות שהוא יציע יהיה גדול ומגוון אף יותר, כחלק מהמגמה המקומית הגוברת של התאמת בירות מיוחדות למנות אוכל עשירות. בירות מעשרים ברזי בירה צפויות להימזג שם, חלקן מהמגוון הנוכחי של המבשלה וחלקן מהדורות ניסיוניות שיוצרו במבשלה החדשה.
המוטו של המבשלה, כפי שמסכמת זאת קייטלין הוא: "Make good liquids, make good friends". והיא לגמרי צודקת כי שתיית בירה טובה מובילה לשיחות קולחות ולעתים לחברויות לא צפויות ובכך משדרגת את החוויה. ועל זה. כך נראה לי, אין עוררין. לא משנה היכן אתה לוגם את הבירה שלך.