ה'וויסקי בר-מוזיאון' ערך סדנת טעימת וויסקי חגיגית לציון יום הוויסקי הבינלאומי. גלית ג'ראפי-דבירי הצטרפה לטועמים וחזרה הביתה עם עשן באישונים...
בניגוד לחבר שלנו מהסיפור למעלה, בטעימת וויסקי, ולא רק בוויסקי, הטעימה היא טקס שמערב חושים ויצרים, והיא דורשת מהטועם ריכוז בניסיון לאתר רבדים שונים בטעמו של המשקה. כך שאם רוצים ללמוד על המשקה ולעמוד על המורכבות שלו, שתייה בלגימה אחת היא ממש לא אופציה. הטעימה נערכה בחדר הטעימות של הוויסקי בר-מוזיאון, כאשר מה שחיבר בין המשתתפים היה הרצון ללמוד ולהרחיב את הידע אודות משקה הזהב.