אוכלת, שותה: פליקס רוזנטל

אסנת גואטה מדלגת בין הסירים ומשקה שפים עד שהם מוכנים לגלות לה מה הם אוכלים באמצע הסרוויס. והפעם: פליקס רוזנטל מ'שיפודי אירופה' בתל-אביב…

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין

אסנת גואטה מדלגת בין הסירים ומשקה שפים עד שהם מוכנים לגלות לה מה הם אוכלים באמצע הסרוויס. והפעם: פליקס רוזנטל מ'שיפודי אירופה' בתל-אביב…

פליקס המתין בסבלנות עם אותו חיוך תמידי עד שאקח את עצמי בידיים ובינתיים מזג לשנינו מהיין - שלא כמוני, הצליח לשמור על כבודו ולהישאר קר ורענן. אחרי כמה לגימות ראיתי את פליקס נעלם במטבח, זורק כמה הוראות וחוזר עם צלחת ענקית גדושה במליטות טריות צלויות על פחמים לצד כמה במיות חרוכות על שיפוד מתכת לוהט וצ'אנק נמס של גבינת בושה שנחרכה גם היא. הריח הרג אותי.

"אני מבין שהחומוס של חאן מנולי ילווה אותי תקופה ארוכה, אבל אני יודע להכין עוד דברים. מצד שני אני תמיד נפעם לנוכח העוצמה שלחומוס הזה יש ואני גאה בו, ותכל'ס - לא באמת מפריע לי שתמיד מחפשים את החומוס. אפילו הזמינו אותי לפני מספר חודשים לטעימות חומוס ברוסיה (!). מתברר שיש שם סצנת חומוס מטורפת.

לעומת זאת, פה בשיפודי אירופה לא תמצאו חאן מנולי וזה מה שאני רוצה,. פה אני פליקס רוזנטל ואני מביא את עצמי בקטע אחר עם נגיעות ממנולי. יש פה את החומוס ויש פה דגי-ים אבל ההכנה שונה, חומרי הגלם שונים ואני משחק פה עם מה שבא לי ויוצר פה משהו אחר. גם ככה מה שאנשים אומרים עלי או התקשורת לא באמת מעניין אותי - חשוב לי להרגיש בנוח עם המקום שלי".

תגיות:
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף