חיליק גורפינקל, טיפוס נוסטלגי, נתקף געגוע לשנות השמונים העבשות והחליט שהגיע הזמן לשדך יין טוב לגבינות משובחות. והפעם: פינו גרי של יקב 'דלתון' וגבינת 'דליס דה בורגון'...

כדי להגיע לאחוזי שומן כאלה, ובייחוד לטעם העשיר כל-כך, מוסיפים שמנת בעת הייצור. שלא יחסר. הגבינה לא רק שומנית ועשירה עד מאד, אלא טיפה חמצמצה, מה שמתאים מאד לחמיצות של הפינו גרי. קרוב לשוליים הלבנים שלה יש לה ארומה קלה של פטריות. היא מיוצרת בכיכרות של 200 גרם ושל שני קילו. אנחנו טעמנו מכיכר גדולה כזו. ההרגשה מזכירה לפעמים חמאה ממש, אבל עם הרבה יותר טעם.