את הקריירה המשונה שלו התחיל חיליק גורפינקל כמקלף פלפלים קלויים בקיוסק של דוד שלו שמעון ז"ל על החוף בבת-ים. אבל את האהבה האמיתית שלו לאוכל - כזה שנעשה עם הרבה רגש ושמחת חיים - הוא למד מהחיים עצמם, אבל בעיקר מדודי שיק
מעריב אונליין - זכויות יוצרים| צילום: מעריב אונליין
את הקריירה המשונה שלו התחיל חיליק גורפינקל כמקלף פלפלים קלויים בקיוסק של דוד שלו שמעון ז"ל על החוף בבת-ים. אבל את האהבה האמיתית שלו לאוכל - כזה שנעשה עם הרבה רגש ושמחת חיים - הוא למד מהחיים עצמם, אבל בעיקר מדודי שיק