זיו לנצ'נר יוצא למסע דילוגים קולינארי, מצמיד מנה לכוס יין וממשיך הלאה. הפעם הוא הולך על ארוחה עסקית לצד כוס שאבלי במסעדת 'סנטה קתרינה'…
להרמוניה הבסיסית הזו הצטרף בכוס שאבלי בובייה (Bovier) נעים הליכות (48 שקל), יין ידידותי שמשתף פעולה בקלות, גם עם שישקבאב. וכך הוא החליק פנימה, שמנוני ומאופק בחמיצותו, מרענן ולא מאתגר מדי. בערב, מסביב יהום כאן הסער, ולא כל מצטופפי המתחם יצליחו להקשיב למאכלים ולמשקאות שיזמינו. יש מקרים, כמו זה, שבהם כדאי להשתדל. ובאופן כללי, רעשי רקע הם לא דבר טעים.