לילות קיץ: נספרסו סטייל

יונתן רושפלד, יובל בן נריה ואוראל קמחי יצרו קינוחים וקוקטיילים יצירתיים על בסיס קפה קר של 'נספרסו' שיוצעו במסעדות שלהם. טליה לוין טועמת ומדווחת...

טליה לוין צילום: ג'רמי לדנר
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין

השפים יונתן רושפלד, יובל בן נריה ואוראל קמחי יצרו קינוחים וקוקטיילים יצירתיים על בסיס קפה קר של 'נספרסו' שיוצעו לסועדים במסעדות שלהם. טליה לוין טעמה וחזרה כדי לדווח...

ואז כמו משום מקום, כחברה חדשה במועדון הלקוחות הכה מפורסם בארץ, נחת עליי הפסטיבל הבא, וליתר דיוק פעילות מפנקת שתתקיים בין התאריכים 18-20 ביולי המשלבת עוד אחד משיתופי הפעולה היצירתיים של החטיבה העסקית של 'נספרסו' עם מסעדות שף.

בכל מקרה, אין מצב משחררת אתכם עם המלצות בלי לטעום בעצמי ועל בשרי את מה שעומד לקרות פה בעיר הלוהטת. אז יצאתי לסיור בין שלושת מוקדי האספרסו כחברת מועדון חדשה וכשליחת המועצה העליונה לתרבות שתייה כדי לבדוק הכצעקתה.

ב'פופינה' הקטנה באחד העם יגיש אוראל קמחי קינוח קלאסי לאוהבי המתוק: כדור קסם צבעוני שמזכיר ביצה סינית שהוא בעצם מוס קפה על ליבת וניל וקראנץ' שוקולד לבן. הקוקטייל שמוגש לצדו הוא ראשן מרטיני - קוקטייל שמנת, וודקה וליקר קפה.

המטרה בשיתוף הפעולה הזה של 'נספרסו' עם עולם הקולינאריה הוא לייצר חוויה קולינארית מקורית עבור לקוחות החברה. ועכשיו, כשהקיץ נותן בראש, וקפה קר יוצא מהברזים בישראל כמו מים, לגמרי מסקרנת אותי הקפסולה לשימוש ביתי של הקפה הקר. אחלה הזדמנות לחנוך את המכונה של מיה, זאת אומרת, את המכונה שלי, ושיהיה לי יום הולדת שמח.

תגיות:
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף