"יום הפרעצל הבינלאומי" יצוין לראשונה בסוף השבוע גם בישראל, סיבה טובה להרים כוס בירה לחיי פרעצל חם, שחום ופריך - המנה שהכי מתאימה לה...

בסדנה הקצרה שערך, הציג זך פרעצל משלושה סוגים עיקריים: כדורי - דמוי "לחמניית ביס"; מקל - שמזכיר מעט לחמנייה מאורכת; ואת תצורת ה"שמונה" הקלאסית, זאת שאימצנו בחום כ'בייגלה', למרות שאין קשר בין הפרעצל לבייגל. מבולבלים? לא נורא. אין כמו 'ויינשטפן' קרירה כדי לעשות סדר במחשבות, בעודכם נוגסים בפרעצל – לא חשוב מאיזה סוג, העיקר שיהיה חם וטרי.