זיו לנצ'נר יוצא למסע דילוגים קולינארי, מצמיד מנה לכוס יין וממשיך הלאה. הפעם הוא הולך על ריזוטו עם שרימפס וקלמארי לצד בלנד של שרדונה ומרסאן ב'מאנטה ריי'…

פירות-הים טריים, בשרניים ומשמעותיים, וגם אגוזי המקדמיה נותנים גוף. והיין, לעומת זאת, מתגלה כלבן-מלווה. קל, רך, צעיר וקיצי, חמצמץ-עדין, לא כזה שמבליט את נוכחותו. אבל כאן התכונות האלה דווקא משרתות אותו ואף את הריזוטו. הוא מאזן את המנה הדומיננטית ובוודאי ממתן אותה.