אסנת גואטה מדלגת בין הסירים ומשקה שפים עד שהם מוכנים לגלות לה מה הם בעצמם אוכלים. והפעם: מוטי טיטמן ממסעדת 'מלגו ומלבר' בתל-אביב…
"אז מה נאכל ליד היין?", אני שואלת את השף מוטי טיטמן בעודי נאבקת לפתוח את בקבוק הדומיין שרדונה הצרפתי שהבאתי אתי מהבית ללאנץ' משותף אתו, עד שהמלצרית מצילה את כבודי, לוקחת את הבקבוק מידי, חוזרת אתו פתוח ושולחת לעברי מבט נזוף. "תכל'ס, הכל מתאים ליין", משיב טיטמן בחיוך קטן של מונה ליזה ולוקח לגימה מהנוזל הזהוב שבכוס...
"זו אחת המנות האהובות עלי", הוא אומר שוב באותו חיוך קטן ומניח מנה יפהפייה של טרטר דג עם כתר עשוי מפרוסות קולורבי. "אחד הדברים שעשינו זה לקחת את כל נושא הדגים הנאים ולהפוך אותו בתפריט לחלק בלתי נפרד, לעולם שלם של מנות, וזה גרם ללקוחות לחזור, להתרגש שוב. אני מנסה לא ליפול לקלישאות הרגילות של טחינה וחציל, לא יראו את זה אצלי, אולי אני שף צעיר ובהחלט יש לי עוד הרבה ללמוד, אבל אין לי בעיה לומר שנתנו פה דברים מדהימים ומהטובים שיש היום בארץ וכל מנה היא עבודה של מחשבה ארוכה עם אינטרפרטציה אישית שלנו, ואני עומד מאחורי כל מנה שלי בהמון גאווה.
באיזשהו שלב מוטי פשוט נמוג אל תוך המטבח כדי להתחיל את הסרוויס ואני המשכתי לבהות באנשים, לשתות ולאכול כשאני חושבת לעצמי שאולי שווה לאמץ את המנטרה של מוטי ואיך שאני אסיים פה אני אלך לעשות לי סקס טוב ולנוח מהיום הזה. רגע, תנו לי קודם לחסל את הבקבוק.