צחי ימין בחר אמנם לפתוח את השנה החדשה בארצות-הברית עם יין מקומי ולובסטרים, אבל גם שם הוא לא שכח להפגין לוקאל פטריוטיות...
סלט לובסטר קר שאכלתי באחת מארוחות הבוקר הזכיר לי בהתחלה, ולו רק בגלל המרקם והצבע שלו, סלט ביצים. כזה שאוכלים בארוחת שבת. אבל כאן מסתיים הדמיון בין השניים. האיולי והעלים הירוקים לצד קוביות הלובסטר הקר היו פשוט מעדן מלא מרקמים וטקסטורות. רק כוס צוננת של פינו גריג'יו הצליחה לצבוט לי את הלשון בין ביס לביס והבהירה לי שאני לא חולם. הקריספיות והחמיצות הנמוכה נתנו פייט ראוי לאיולי השמנמן שעטף את הסלט. בנוסף, ארומות של אפרסק ומלון הוסיפו מימד לקונצרט החמצמץ-מתקתק שהתנהל בצלחת בין הרוטב ללובסטר.