חיליק גורפינקל מרחיב את גבולות הגזרה ומנסה לשדך בין וויסקי למתוקים, והפעם: וויסקי יפני 'אקאשי רד' ו'קיטקט תה ירוק'…
לפני כמה שבועות גיליתי, בעזרת הפייסבוק שלי כמובן, שתמר מצפי, מי שהיתה עד לא מזמן צלמת המדור שלי בגלובס, נוסעת ליפן. לא יודע איך זה קרה, אבל פתאום מצאתי את עצמי כותב לה בקשה שתביא לי משם קיטקט תה ירוק. אני שונא לבקש דברים ולו הייתי עוצר לשנייה אחת קטנה וחושב, לא הייתי עושה זאת. מזל. לפעמים צריך לשחרר.

אז ככה, הקיטקט הנחשק התגלה כשוס אמיתי. חובבי קינוחים לא מתוקים מדי, כלומר אני, יתענגו עליו מאד. חובבי תה ירוק, שוב אני, לא ירגישו טעם מלאכותי או מאולץ, כמו שיש למשל לקיטקט הסאקה שטעמתי, כאמור, באדיבות יאיר יוספי במנגל יום העצמאות היוקרתי אליו נקלענו שנינו. מדובר בקינוח למבוגרים, אולי קצת מאזוכיסטיים, שוב, מתאים בול לקווי המתאר השנויים במחלוקת של אישיותי הפולנית.