לפני משהו כמו 13 שנים אמר לי שף שעבדתי אצלו, שאוכל הוא נגזרת של אקלים. מאז המשפט הזה מהדהד בראשי ומוביל את בחירותי בבניית תפריטים ומנות. כשהטילו עלי את משימת התאמת מנות קיץ למשקאות אלכוהוליים בחודש אוגוסט המהביל, בחרתי במנות שיהלמו אכילה ושתיית אלכוהול במזג-האוויר חסר הרחמים של ארצנו. המשמעות עבורי היתה מנות קטנות, קלות ומרעננות - כאלה שמעודדות אותך למזוג לעצמך כוסית נוספת ולא מקרקעות אותך ושולחות אותך לשנ"צ הלום אדי זיעה ואלכוהול...