אם כבר חייבים להוריד בארוחה אחת ארבע כוסות, אז למה לא לעשות את זה כמו שצריך. יוסי בוזנח מפתיע עם כמה המלצות לא שגרתיות לחג. והפעם: 4 כוסות של אדום…
מספיק עם השטויות האלה של לבן. אצלנו יין לבן זה רק לפתיחה. כלומר, אנחנו שותים אותו לפני שמתחיל הערב, עד שהאורחים יגיעו, אבל ברגע שמתחילים, אז רק אדום, ויש אדומים בכל הצבעים...
קל, פרי מקסים ומתמסר בקלות. אדום קל שאפשר להגיש קר ויהיה מצוין כהתחלה וגם כשנגנוב מצה מתחת למפה. שימו אותו במקרר לשעה והוא גם ירענן את חום הדרך לבאים.
היסטורי, מרקם רך, חמיצות נעימה ומבנה קל ואלגנטי. אדום סקסי ומגניב, אופנתי והסיפור עליו יותר ארוך מההגדה. רק תדעו שלמצוא את האפיקומן יהיה קל בהרבה.
יין מסקרן, מסתורי ומלא רבדים. אדום ישראלי עמוק ומלא עוצמה, כזה שנשאר ממנו הטעם בפה עד יום העצמאות. המון יין במעט כסף, תמורה מעולה למחיר.
ענק מלא כוח, מוחצן, מלוטש ומרשים מאין כמותו. קברנה סוביניון גדול, כי הוא המלך וצריך שהטעם יישאר בראש עד פסח הבא.