נמרוד שיין קפץ לערוך היכרות קרובה עם ה-W - הלאונג' החדש של הוויסקי בר מוזיאון. על הבר הוא פגש כמה חברים טובים, וגם שתה כמה דברים טובים...
אבל כאמור, ה-W הוא לא רק בר ותקרובת נעימה שמכין השף של המקום לצדו של הוויסקי. החבילה הכוללת שהרכיבו שם במטרה לייצר אווירה חיה ובועטת, הופכת את המקום לאחד המובילים בישראל 2017. אני אוהב שמשקיעים בי, וההבטחה שמגולמת במקום עושה רושם של משהו שאתה מקווה שיישאר ויהפוך למוסד. אגב, אומרים שהמנהרה הטמפלרית הזו שימשה פעם את המוסד. כנראה שזה היה לפני המצאת הבור בצד השני של הכביש.