ביקב תבור לא מנסים לפרק את היין הישראלי ולהרכיב אותו מחדש. הם עושים את מה שהם יודעים, והם עושים את זה טוב...
להבה הוא בלנד של ענבי מרלו מהגליל העליון ופטי ורדו מרמת סירין שליד הר תבור. ליין, שהתיישן שניים-עשר חודשים בחביות, יש ריחות של פירות אדומים טריים ותבלינים מתוקים. המגע שלו עם החיך משדר מוצקות, הטעמים מאוזנים והסיומת ארוכה ועשירה בטעמי פרי ותבלינים. יין מאופק ומהנה שעושה בשקט ובצניעות בדיוק את מה שהוא צריך לעשות, והוא עושה את זה יפה מאוד בעיני.