כיבוש המגרש: קבוצת הכדורגל של המתנחלים מחפשת ניצחון

רק לפני חמישה חודשים קבוצת כדורגל בקריית ארבע הייתה בגדר חלום, אבל נחישותם של ינון בוטיבה ונריה ברזילאי הובילה להקמתה של "עירוני יהודה", שמורכבת מתושבי ההתנחלויות ומתחרה בליגה ג' .

אייל לוי צילום: עדי אבישי
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין

"מנכ"ל חברת הייטק שמשחק אצלנו אמר שהקבוצה היא סוג של סטארטאפ", מספר בוטביה. "זה רעיון שבהתחלה היה בגדר הזיה וצריך לעבוד קשה בכדי שהוא יתגשם. הרי אם אתה מסתכל על הנתונים היבשים, אין לנו סיכוי. לך תביא מאה אלף שקל תקציב, תמצא מגרש, תגרום לשלושים אנשים לנסוע לערד פעמיים בשבוע בכדי להתאמן. מה שהציל אותנו היה הרעיון. אמרנו שאין לנו מה להפסיד, ואם החלום יתגשם זו תהיה חוויה אדירה".

ערד מרוחקת כשעה נסיעה מקרית ארבע. אם היה מדובר בשחקני כדורגל מקצוענים שמקבלים עשרות אלפי שקלים בחודש, ניחא. אבל כאן, בליגה ג', הכל נעשה בהתנדבות, גם הנסיעות הארוכות והזמן שמוקדש לאימונים.

תגיות:
קרית ארבע
/
ליגה ג'
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף