בפוסט שהעלו לרשתות החברתיות ציינו כי בשעה 12:00 החלה שביתת האזהרה, שתלווה בהפגנות שייערכו בכל הארץ בשעה 20:00, כשהאירוע המרכזי ייערך בכיכר רבין. "אם זה לא יעזור - אנחנו נעצור. באים באדום", ציינו מארגנות המחאה בפוסט שהעלו לפייסבוק.
במהלך סוף השבוע האחרון נרשמו אירועי מחאה סמליים נוספים אקטיביסטיות למען זכויות נשים צבעו הבוקר את מי הבריכה בכיכר הבימה בתל אביב באדום כחלק מפעולות המחאה על אוזלת ידה של מערכת אכיפת החוק בהעמדה לדין ובענישת עברייני מין.
"לא שותקות על המקרה האחרון באילת. נצא בהפגנת זעם כלל ארצית, כי נגמרו הימים שאונס עובר בשתיקה", כתבו המארגנות והוסיפו: "אנחנו מפגינות בדרישה לחקירה רגישה ויעילה, לא עוד הצהרות על חוסר עניין לציבור וחקירות הנסגרות מחוסר ראיות, בדרישה למערכת משפט שראש מעייניה הוא נפגעי עבירה ולא שמם הטוב של הפוגעים."
"המקרה הזה הוא המשך ישיר לדרך בה התקבלו ה'נערים' מאיה נאפה, המשך ישיר לשיח הציבורי סביב 'פרשת הכדורגלנים'. הסיטואציה בה 30 גברים בגירים עומדים נגד נערה אחת ואף אחד מהם לא רואה אותה ומספיק אנושי להבין עד כמה הסיטואציה הזו מחרידה ואלימה, מעידה עד כמה תרבות האונס מושרשת וכמה המאבק נגד סקסיזם הוא ארוך וחשוב", הסבירו.