טל חוטינר משתף את מכתבם של בעלי מבשלת העם (ויצרני בירת הדובים), שממש זקוקים לעזרה. כל מי שנושא בירת הבוטיק קרוב לליבו צריך לקרוא

את האחים רותם ודגן בר אילן (אחלה שם למי שמבשל בירה...) הכרתי לפני כמה שנים כשהוזמנתי להשתתף בבישול בירה משותף שלהם עם השף מאיר אדוני. במחסן גדול באזור התעשייה של אבן יהודה, גיליתי מבשלת בירה לא גדולה אבל מאוד מתוקתקת ומבריקה, שמעבר לבישול המותג של האחים עצמם, הדובים, משמשת כמבשלה להשכרה. בשנים האחרונות, עם התרבות קורסי בישול הבירה ומכירת הקיטים לייצור בירה עצמית, כל אחד מאיתנו נתקל באיזה גיס או בן דוד של חבר שממש היה חייב לתת לך לטעום את בירת החיטה החדשה שבישל באמבטיה או את הסטאוט גרביים שהתסיס במכונת הכביסה. מבשלת העם של האחים באה לתת פתרון לחלומות הללו. אם יש לך רעיון טוב ומתכון מנצח אתה יכול להגיע למבשלה ולייצר את הבירה שחלמת עליה תוך שימוש בציוד חדשני, בתנאים נורמליים ובפיקוח של שני אנשי מקצוע. החברים גם פתחו שתי חנויות על טהרת הבירות הישראליות, אחת בנמל יפו והשנייה בשוק הכרמל. אני מצרף כאן את מכתבם של האחים שנגמר להם האוויר הפיננסי לנשימה ומחפשים משקיעים מהכיס ובעיקר מהלב - סוג של קבוצת אוהדים שיש לה מבשלת בירה, נגיד מכבי קביליו יפו של הלאגרים. חובבי הבירה קדימה לעבודה.
page-0page-0