חדשות מתפרצות

לאחר עשור: אל על עושה מהלך ענק - ומירי רגב חוגגת: "בשורה חשובה"

פלד ארבלי צילום: ללא
מטוס אל על
מטוס אל על | צילום: יוד צילומים

חברת אל על קיימה היום (שלישי) את הטיסה הראשונה בקו ת״א-אילת, לאחר יותר מעשור שבו קו זה לא הופעל. עם הנחיתה בנמל התעופה רמון התקיים טקס הסלנה חגיגי, בהשתתפות מנכ"לית אל על, דינה בן טל גננסיה, מנכ"ל רשות שדות התעופה, שרון קדמי, ראש עיריית אילת, אלי לנקרי, והנהלת נמל התעופה רמון.

אלי לנקרי בטקס פתיחת קו הטיסה של אל על לאילת (צילום: יוד צילומים)

בשלב זה, יפעיל הקו שתי טיסות יומיות בין תל אביב לאילת בשעות הבוקר והערב, באמצעות מטוסי בואינג 737 של אל על. מחירי הכרטיסים יתחילו ב-139 שקלים, ותושבי אילת וחבל אילות יהנו ממחיר מסובסד של 99 שקלים בלבד. הקו החדש מצטרף למערך הטיסות הסדירות לאילת, הכולל בממוצע כ-30 תנועות מטוסים מדי יום, בהן טיסת הבוקר של אייר חיפה, וכן את מערך הטיסות של ארקיע וישראייר, המפעילות יחד כ-15 טיסות יומיות.

קו הטיסה של אל על לאילת (צילום: יוד צילומים)

שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, מירי רגב, אמרה על פתיחת הקו: "פתיחת הקו של אל על לאילת היא בשורה חשובה לעיר הדרומית ולכלכלת התיירות בישראל. אילת היא שערה הדרומי של המדינה, וחיזוק הנגישות אליה הוא חלק מרכזי במדיניות 'מחברים את ישראל' שאני מובילה. נמשיך לפעול להגברת התחרות ולהוזלת מחירי הכרטיסים, להגדלת תדירות הטיסות ולחיזוק הקישוריות של אילת לכל חלקי הארץ".

מבזקים - כתבות אחרונות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף