חדשות מתפרצות

נתוני שיא לחברת סלקום: רווח נקי הגבוה ביותר מזה 11 שנים

אריאל פייגלין צילום: רינה נקונצ׳ני
חדשות מתפרצות
חדשות מתפרצות | צילום: AdobeStock

קבוצת סלקום מפרסמת את תוצאות הרבעון השלישי של 2025, ומציגה שורה של נתוני שיא: הרווח הנקי הרבעוני זינק ב-36% ל-76 מיליון ש"ח - הגבוה ביותר זה 11 שנים. החברה מדווחת על שיא של חמש שנים בהכנסה ממוצעת למשתמש, שעלה ל-40.5 ש"ח, ותזרים מזומנים חופשי של 111 מיליון ש"ח, עלייה של כ-19% לעומת הרבעון המקביל.

תזרים המזומנים המצטבר מתחילת השנה הגיע ל-308 מיליון ש"ח - הגבוה ביותר מבין כלל השנים האחרונות. רווח החברה מהפעילות העסקית שלה  עלה ל-369 מיליון ש"ח. במהלך הרבעון השלימה סלקום את מכירת החזקותיה ב-IBC תמורת 520 מיליון ש"ח, מהלך שמוערך לייצר רווח לפני מס של כ-400 מיליון ש"ח ברבעון הבא.

על רקע השיפור המתמשך הודיעה החברה על חלוקת דיבידנד בהיקף 200 מיליון ש"ח - לראשונה זה 12 שנה. מנכ"ל סלקום, אלי אדדי, אמר כי התוצאות הן תוצר של מיקוד בפעילות הליבה, חיזוק האיתנות הפיננסית וחדשנות טכנולוגית.

מבזקים - כתבות אחרונות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף