לפי מחקר שבוצע בשוודיה, צריכת גבינות שמנות ושמנת שמנה - כגון צ׳דר, ברי או גאודה, נקשרה לסיכון נמוך יותר לפתח דמנציה, בעוד מוצרי חלב דלי שומן לא הראו קשר דומה.
מחקר חדש: גבינה עתירת שומן עשויה להפחית את הסיכון למחלה הקשה
נתניהו הצליח לשכנע את השופטים: "במעטפה סגורה בתל אביב"
ביום שבו הייתה אמורה ללדת: רכבה של האישה שהותקפה ביפו הושחת
אחרי הסכם הגז: נתניהו וא-סיסי מתכננים מהלך דרמטי נוסף
במבחן התוצאה: השב״כ בפיקודו של דוד זיני נכשל - נקודה | אבי אשכנזי
עסקה במיליארדי שקלים: משרד הביטחון מרחיב את ייצור כיפת ברזל