לאחר אישור הצעת החוק של שר הביטחון ישראל כ"ץ לסגירת תחנת הרדיו גלי צה"ל, מאיר בן הרוש יו"ר ארגון עובדי צה"ל, פרסם הודעה לעובדי צה"ל הנוכחיים בה כתב: "עובדות ועובדי צה״ל יקרים, קיויתי כי תקוים הידברות וכי נצליח למנוע את רוע הגזרה אולם מה שחששנו ממנו התממש, לפני זמן קצר נתבשרנו על החלטת הממשלה לסגור את תחנת גלי צה״ל".
"הובא לידיעתי כי שר הבטחון הוציא הנחיה בה הוא מורה לסיים העסקתם של עיתונאים המועסקים כעובדי צה״ל בשל ביצוע עבודתם העיתונאית. אין לי ספק כי התחנה עברה ועוברת תהליך שינוי, בהתאם למתווה ועדת זמיר, שאושר זה מכבר ושהיה מקובל עליי כיוון שלא כלל פגיעה בפרנסתם של עובדי צה״ל".
"שידור ציבורי הוא דבר חשוב וכפי שיש במשרד הבטחון פונקציות אזרחיות אחרות ונוספות מדיניות חברתיות התיישבות כך יש גם בצה״ל תחנה שהיא הבית של החיילים. אני סבור כן גם אם יש מי שאינו מסכים לכל הדעות שהושמעו בה, במסגרת תשדירי חדשות ופרשנויות שונות יש חשיבות לקיום התחנה".
"אין מקום לסגור את התחנה מלבד אולי כדי לרצות בעלי הון שיקבלו את התדר הארצי הציבורי שהוקצה לה לטובת רדיו מסחרי. כזכור הכרזנו סכסוך עבודה אולם משך מספר שבועות לא קוימה כל הידברות עניינית בנושא זה. ולא נעשו כל מאמצים לתווך כיוון שאין שר עבודה בממשלה".
"עובדי צה״ל שותפים מלאים למאמץ לנצח בכל מלחמות ישראל ובמיוחד עתה במלחמת חרבות ברזל לא נסכים שיטילו דופי באזרחים עובדי צהל הנאמנים או ינהגו בהם בדרך זו. חטופים ששבו משבי חמאס בעזה ורפיח סיפרו כי קלטו רק שידורים של גלי צהל וזאת משום, כך גילו לי, שטכנאי גלי צהל פרסו והגבירו את המשדרים במיוחד למטרה זו. תחנת גלי צהל הייתה ועודנה היחידה שמשדרת לכוחות הלוחמים בכתר החרמון במעמקי מנהרות עזה מקום בו אף כלי תקשורת מסחרי לא משדר".
"אנו בארגון עובדי צה״ל לא נוכל לעמוד מנגד בשעה שקוראים לפטר אזרחים עובדי צה״ל עיתונאים או טכנאים בהליך שרירותי, פסול ממניעיו, ושאינו כדין מסיבות פוליטיות שאינן ענייניות. אנו נעתור לבית המשפט נגד ההחלטה לפטר את העובדים, נאבק באופן נחוש ולא נקבל את ההחלטה הפסולה בשוויון נפש. בכבוד רב, מאיר בן הרוש יו"ר ארגון עובדי צה"ל".