חגיגה של נתינה בירושלים - נשיא המדינה ורעייתו הצטרפו למיזם בת המצווה של ערבה דורון: אריזת מתנות "טרנדיות" לילדי הלומי קרב על ידי מתמודדי נפש
ערבה דורון הסבירה: "שמעתי על הרבה מבצעים לחלוקת תלושי שי ומזון, וחשבתי שזה אולי עוזר להורים, אבל איזה ילד שמח לקבל צנצנת גפילטפיש? חשבתי מה הכי משמח אותי ואת החברים שלי – אנחנו הכי אוהבים טרנדים (גם ההורים שלנו אבל הם לא מודים). החלטתי לגייס כסף כדי לקנות מתנות שבאמת יעשו להם טוב על הלב. בזכות הקהילה שלנו, הצלחנו לגייס כבר 512 מתנות".
חיבור מרגש במפעל המוגן - המתנות הגיעו למפעל המוגן "כולה" (המופעל על ידי האגודה לבריאות הציבור), המעניק למתמודדי נפש הזדמנות תעסוקתית ומיומנויות חברתיות. מתמודדי הנפש ב"כולה" ובמפעל "דרך האומנות" נרתמו למשימת האריזה בהתלהבות, מתוך רצון להיות חלק מהמאמץ הלאומי.
שיאו של המפגש היה הגעתם של נשיא המדינה ורעייתו, שהצטרפו למלאכת האריזה לצד המתמודדים וערבה. הנשיא נשא דברי ברכה וחיזוק לנוכחים, וציין כי היוזמה היא "קרן אור של אמונה וערבות הדדית".